szerda, július 06, 2022

Főoldal

A szentmisét Gáspár Mátyás atya intézményünk lelki vezetője mutatta be, amelyen Zuró József görögkatolikus parókus atya és Galsi János atya is szolgált.
A szentmise áldása után az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde dolgozóinak kitüntetésére került sor.
Az Ajaki Római Katolikus Egyházközség Képviselő testülete
„DR. BÉKÉSI SÁNDOR DÍJ” -at adományozott Gubikné Virga Margit óvodapedagógusnak és Takács Anita pedagógusnak. Elismerésül az egyházak és az Ajaki Tamási Áron Katolikus Intézmény közötti kapcsolat erősítéséért, a dolgozók és a rájuk bízott gyermekekért végzett munkáért.
Az Ajaki Nagyboldogasszony Plébánia Díj kitüntetésében
“A SZENT MÁRTA DÍJ” – ban részesült Iskiné Orosz Brigitta óvodai dolgozó és Dolhai Balázsné iskolai dolgozó. Elismerésükért a katolikus intézmény zavartalan működéséért, a tanulás és tanítás külső feltételeinek biztosítását végző munkájukért.
Gáspár Mátyás atya köszönetét fejezte ki az intézmény vezetőségének is, az intézmény fennállásának öt éves évfordulójára, és az elmúlt öt évben végzett munkáért, ezen alkalomból ajándékban részesített Bennünket!
Szívből gratulálunk a díjazottaknak! További sikereket és jó egészséget kívánunk!
Életükre, munkájukra és családjukra, Isten áldását kérjük!
 
Takács Károlyné

Intézményegység vezető


 

 

Fel